قدس آنلاین: فادی عباس متخصص تغذیه در سوریه اظهار کرد که افراد برای جلوگیری از احساس گرسنگی در ساعات روزه داری باید نکاتی را دنبال کنند.
عباس میگوید: "شما باید در وعده سحر بر روی غذاهایی که حدود ۷۰ ٪ آب دارند تمرکز کنید و غذای خود را در سه مرحله با اختلاف پنج دقیقه بخورید و یک بشقاب سالاد (مخصوصاً خیار، کاهو و کرفس) و فقط یک نوع غذای کم نمک مصرف کنید.
او افزود: مواد قندی در مرحله دوم قرار میگیرند؛ خوردن دو قطعه میوه غنی از آب (مانند توت فرنگی، هندوانه و پرتقال) یا یک لیوان آب میوه تازه ترجیح داده میشود و در نهایت وعده غذایی خود را با آب آشامیدنی تمام کنید.
مرکز بهداشت ملی انگلیس توصیه میکند از نوشیدن چای و قهوه خودداری کنید؛ زیرا آنها ادرار آور بوده و حاوی کافئین هستند (به ویژه برای کسانی که از مشکل بی اختیاری ادرار رنج میبرند) و از دست دادن مایعات در بدن منجر به جایگزینی آن و کمبود آب بدن میشود که باعث ایجاد مشکلات سلامتی مانند سردرد، فشار خون پایین، مشکلات کلیوی و موارد دیگر میشود.
منبع: باشگاه خبرنگاران
انتهای پیام/
نظر شما